Home

homepage ready

Er kunnen zich overal onverhoopt noodsituaties (calamiteiten) voordoen. Helaas is niet te voorspellen waar en op welk moment zich een situatie zal voordoen die noodzaak geeft tot ontruiming. Een gedegen ontruimingsplan is daarom van groot belang. In een ontruimingsplan worden de acties beschreven die ondernomen moeten worden als er sprake is van een calamiteit die ontruiming van een gebouw noodzakelijk maakt. Ook een calamiteit in de onmiddellijke nabijheid van een gebouw kan aanleiding geven tot ontruiming.

gebouw
donderdag, maart 4th, 2021 at 1:48pm
Om te zorgen dat evenemententerreinen veilig zijn, heeft een projectgroep zogenaamde attentiegebieden als handelingsperspectief bedacht. Hiermee kunnen hulpdiensten de veiligheid nog meer waarborgen. @MarijkeBesselin en @guuswelter vertellen er mee over.
https://t.co/jD5bXcg2Il
vrijdag, februari 12th, 2021 at 7:13am
Bijna alle schaatsblessures ontstaan door een val. Een gebroken pols komt het vaakst voor. Bereid je daarom goed voor. Laat je schaatsen slijpen, als ze bot zijn is de kans groter dat je valt. Draag polsbeschermers & houd voldoende afstand. Meer tips? https://t.co/5r2wrcqDUy https://t.co/tb9m6LjGLT
print print

Gewijzigd op dinsdag 04 juli 2017